Coaching

You can book a coaching session, workshop or masterclass with Tom, online or live in Arnhem. Book a session for yourself, your choir or your theatre group.

Next to his work as a vocal coach for pop-/jazz-/musicaltheatre- and classical singers (a.o. at The Dutch Musical Academy), Tom has experience as a theatre coach and musical leader for choirs and musical theatre groups.

If you want to make an appointment or you want more information click here:

UITSTEKEND
3 recensies op
Evelien Huijs
Evelien Huijs
22/09/2021
Ik heb ontzettend veel van Tom geleerd op het gebied van zang en lied interpretatie voor pop, rock, musical en opera. Hij zorgt er met zijn positieve benadering voor dat je je op je gemak voelt in de les. Dit maakt het aanleren van nieuwe technieken leuker en makkelijker. Tom zorgt ervoor dat je technisch leert zingen zonder te gaan knijpen of kracht te zetten op de stembanden. Dit houdt het zingen gezond en leuk. Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende les.
Tim Offermans
Tim Offermans
22/09/2021
Een enthousiaste en ervaren zangdocent met passie voor zang, muziek en lesgeven. Het maakt niet uit op welk niveau en in welke stijl of richting je wilt zingen: Tom kan je meer leren over je stem en je zang, en je verbeteren. De lessen zijn comfortabel en gezellig, en ik ga altijd met een goed en zelfverzekerd gevoel weg. Na ondertussen al een paar jaar les ben ik verbijsterd over hoeveel ik heb geleerd, maar ook nog steeds blijf leren. Een absolute aanrader.
Isabelle
Isabelle
22/09/2021
Wat een ongelofelijk fijne zangdocent! Dit is zangles op maat. Tom kijkt echt naar wat jíj wil en nodig hebt. Focus ligt op het onderzoeken van je eigen stem, zangtechniek, interpretatie, maar ook zeker op zangplezier! Kortom: hele leerzame en gezellige lessen!
Tom Jansen Baritone