COACHING

Unlock the power of your voice with Tom – now available for personalized coaching sessions, workshops, and masterclasses. Whether you prefer the convenience of online sessions or the immersive experience of in-person guidance in Arnhem, the choice is yours.

Tom’s expertise extends across various genres, including pop, jazz, musical theatre, and classical singing. Beyond individual vocal coaching, Tom boasts a wealth of experience as a theatre coach and musical director for choirs and musical theatre groups.

Ready to embark on your vocal journey or enhance your group’s musical prowess? Don’t hesitate to get in touch. To schedule an appointment or inquire for more information, simply click the contact button.

UITSTEKEND
9 recensies op
Licht uit Spot aan Daisy van Bekkum
Licht uit Spot aan Daisy van Bekkum
28/09/2021
Tom is geen standaard zangdocent. Tom blijft zelf ook altijd in beweging. Hij weet de juiste snaar te raken met zijn feedback. Geeft vertrouwen waar nodig. Ik ga altijd graag naar zijn zanglessen toe en ga met een goed gevoel weer naar huis. Ik raad iedereen Tom aan met zijn kennis aandacht en passie maakt hij iedere zangles tot een leerzame fijne les. Ontzettend waardevol.
Tim Polder
Tim Polder
27/09/2021
4 jaar geleden, in mijn eerste jaar op de Nederlandse Musical Academie, kreeg ik voor het eerst privé zangles van Tom. Tom werkt heel prettig, nauwkeurig en hij is ontzettend muzikaal. Hij luistert goed naar wat ik zing en hij weet precies wat ik vocaal en fysiek nodig heb om beter te kunnen presteren. Doormiddel van zijn expertise en leuke lessen kan ik zeggen dat ik in de afgelopen 4 jaar een betere vocalist ben geworden. Kortom; neem zanglessen bij Tom, een echte aanrader!
Caroline Rutten
Caroline Rutten
27/09/2021
Tom is een geweldige zangdocent! Hij heeft mij geholpen nadat ik stemproblemen had om weer te beginnen met (en durven) zingen. Tom gaf mij het gevoel dat ik weer op mijn stem kon leren vertrouwen. Deze lessen zijn echt op maat, Top!
Rachel
Rachel
24/09/2021
Vanuit logopedie ben ik bij Tom terecht gekomen. Hij leert mij veel over hoe ik mijn stem en stembanden op een gezonde en bij mij passende manier kan inzetten. Tom geeft zangles met kennis, aandacht, geduld, vriendelijkheid en plezier. Hij kijkt en luistert echt naar de persoon die voor hem staat en geeft vanuit daar les. Ik heb al veel geleerd over mijn stem en over mijzelf, en elke les ga ik weg met nieuwe kennis en inzichten, zelfvertrouwen en met ontspanning. Echt een topdocent.
Joey de Boer
Joey de Boer
23/09/2021
Vanaf de eerste les heb ik al veel mogen leren van Tom. Elke les, was naast dat er veel gedaan en geleerd was, ook een feestje. Tom is onwijs muzikaal, geeft goede tips en is ontzettend vriendelijk. Elke les had ik wel weer iets nieuws geleerd! Een echte aanrader voor mensen die nog een zangdocent zoeken!
Eline van der Plas
Eline van der Plas
23/09/2021
Tom leert me echt te luisteren en te voelen hoe ik mijn stem op mijn eigen authentieke manier kan gebruiken. Geen trucjes, maar echt muziek maken vanuit wie ik ben. Hij weet ontzettend veel van zang en ik voel me heel dankbaar dat ik bij hem mijn stem een stuk verder heb leren ontwikkelen!
Evelien Huijs
Evelien Huijs
22/09/2021
Ik heb ontzettend veel van Tom geleerd op het gebied van zang en lied interpretatie voor pop, rock, musical en opera. Hij zorgt er met zijn positieve benadering voor dat je je op je gemak voelt in de les. Dit maakt het aanleren van nieuwe technieken leuker en makkelijker. Tom zorgt ervoor dat je technisch leert zingen zonder te gaan knijpen of kracht te zetten op de stembanden. Dit houdt het zingen gezond en leuk. Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende les.
Tim Offermans
Tim Offermans
22/09/2021
Een enthousiaste en ervaren zangdocent met passie voor zang, muziek en lesgeven. Het maakt niet uit op welk niveau en in welke stijl of richting je wilt zingen: Tom kan je meer leren over je stem en je zang, en je verbeteren. De lessen zijn comfortabel en gezellig, en ik ga altijd met een goed en zelfverzekerd gevoel weg. Na ondertussen al een paar jaar les ben ik verbijsterd over hoeveel ik heb geleerd, maar ook nog steeds blijf leren. Een absolute aanrader.
Isabelle
Isabelle
22/09/2021
Wat een ongelofelijk fijne zangdocent! Dit is zangles op maat. Tom kijkt echt naar wat jíj wil en nodig hebt. Focus ligt op het onderzoeken van je eigen stem, zangtechniek, interpretatie, maar ook zeker op zangplezier! Kortom: hele leerzame en gezellige lessen!
Tom Jansen Baritone